Fönsterputsning

Boka-fonsterputsning-online-e-stad

Vi utför professionell fönsterputsning åt företag och privatpersoner i Malmö. Hos oss kan du få fönsterputsabonnemang upplagt efter dina behov, men det går också bra att boka putsning för enstaka tillfällen.

Privatpersoner betalar idag bara 50% av arbetskostnaden, om ni vill göra skatteavdrag för hushållsarbete enligt fakturamodellen. Läs mera om detta genom att klicka på fliken ”Rutavdrag”.

Vi arbetar professionellt och ordet ”bästa service” är för oss en ledstjärna. Vi tar alltid av oss skorna när vi arbetar inomhus och torkar alltid upp eventuellt spill efter oss. Vi innehar ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring.

Inget jobb är för stort för oss på E-städ och tar an oss allt från fönsterputsning av kontor, till lägenheter och villor.

Andra tjänster hos oss

Räkna-kontorsstadning Räkna-flyttstadning

Räkna-byggstadning Räkna-hemstadning

%

Kvalitet på putsning

%

Nöjda kund garanti

%

Kund service

Abonnemangsputs

Våra fönsterputsabonnemang är flexibelt och enkelt. Det gäller tills vidare och vi kommer då och putsar era fönster varje, varannan eller var tredje månad, allt i enlighet med era behov och önskemål. Det går att börja i vilken månad man vill och ha vilken frekvens man vill också. Men det mest förmånliga priset får man om man har abonnemang minst var 3:e månad

Så räknar vi fönster

Då det finns många sätt att räkna fönster, fönsterpartier, rutor och spröjs vill vi klargöra hur vi räknar när vi lämnar pris. Att ni som kund ska få ett korrekt pris bygger på att vi får rätt information.

I exemplet ovan räknar vi 2 fönster. Fönstren innehåller i sin tur 3 spröjs vardera

I exemplet ovan räknar vi 3 fönster

I exemplet ovan räknar vi 4 fönster.

Share Button