Vanliga frågor hos E-städ 

Maila till oss på
info(@)estadnorden.se

Ring till oss på
010-207 00 03

Vid akuta SMSa till oss på
072-050 95 30

Vanliga frågor

Hur lång tid innan måste jag boka flyttstädning?

Om du flyttar vid ett månadsskifte rekommenderar vi dig att boka flyttstädning en månad i förväg annars räcker gott och väl tre dagar i förväg. Ju tidigare du bokar desto större utbud av tider finns det. Du kan naturligtvis alltid ringa till oss på 010-207 00 03 för mer information.

Hur fungerar RUT-avdraget?

Varje privatperson har rätt till avdrag på 50 % av kostnaden för flyttstädning. Vi fakturerar beloppet efter skatteavdrag, alltså 50 % av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket.

Hur lämnar jag nycklarna?

Det finns olika sätt att lämna nycklarna. Vi mötas på adressen vid flyttstädningens start Alternativt är nycklarna lämnas till vårt kontor. Efter städningen brukar vi i regel lägga nyckeln i brevlådan.

Hur lång tid tar städningen?

Det beror på lägenhetens storlek och skick, men vi behöver som regel en hel dag på oss

Har ni eget städmaterial med er?

Ja, all städutrustning och rengöringsmedel har vi med oss. Behövs det ett speciellt medel för någon yta t.ex. ett golv så måste ni meddela oss om detta innan städtillfället.

Vad måste jag göra förutom att boka?

Vi flyttstädning måste du stänga av kyl och frys så att vi kan rengöra dem. Vi måste ha tillgång till nycklar och eventuella koder. Om det är någonting som inte fungerar inne i lägenheten måste du informera oss om detta. Om det finns eventuella skador till exempel att fönsterrutor inte går att öppna måste detta meddelas.

Hur gör vi om vi flyttar samma dag?

Om ni flyttar samma morgon som städningen ska göras, vill vi att ni tömmer kök och badrum först så börjar vi städningen där. Alternativt kan vi börja med fönsterputs.

Kan jag avboka städningen?

Ja! Avbokning av flyttstädning kan göras 24 timmer innan städtillfället. I annat fall sker full debitering. Avbokningar måste dock ske på vardagar och ska meddelas per telefon (ej på telefonsvarare) eller skriftligt via mail eller sms.

Kan jag betala kontant?

Nej. Betalning sker på faktura.

Share Button